Vleermuis onderzoek Arnhem

Vleermuis onderzoek Arnhem

Vleermuis onderzoek ArnhemWilt u een vleermuis onderzoek laten uitvoeren in Arnhem? Dan helpen wij u graag verder! Veldbiologische Werken bestudeert de dynamiek van de wisselwerking tussen organismen, populaties of levensgemeenschappen (de biotische milieufactoren). Daarnaast ook de relaties tussen organismen, populaties, levensgemeenschappen of landschappen en het niet-biologische milieu (de abiotische milieufactoren). Zowel op het niveau van de soort (autoecologisch onderzoek) als op het niveau van de levensgemeenschap en ecosysteem (synecologisch onderzoek) hebben wij veel ervaring.

Vleermuissoorten zijn streng beschermd. Dit staat vastgesteld in de Wet natuurbescherming. Dus als u plannen heeft voor een grote renovatie of sloop dan kan het zo zijn dat u een ontheffing moet aanvragen. Wij zullen als eerst een vooronderzoek uitvoeren om zo te beoordelen of een vleermuis onderzoek nodig is.

Hoe lang duurt een vleermuis onderzoek in Arnhem?

Een vleermuis onderzoek bestaat uit meerdere bezoeken in de periode van april tot september. Het is een ingewikkeld onderzoek doordat vleermuizen verschillende verblijfplaatsen hebben door het jaar heen. Daarom kan een verblijfplaats over het hoofd gezien worden. Een onderzoek is dus seizoensgebonden en moet op tijd aangevraagd worden. Er moeten eerst nodige onderzoeken uitgevoerd worden om zo aanvragen te doen. Als u dit tijdig doet voorkomt u vertraging van uw plannen. Het onderzoek wordt door middel van een batdetector uitgevoerd. Deze maakt ultrasone geluiden van vleermuizen voor ons hoorbaar. Zo kunnen de tijden van het in- en uitvliegen van de vleermuizen worden vastgesteld.

Na het vleermuis onderzoek in Arnhem begeleiden wij u ook verder door praktische oplossingen aan te bieden om te aanwezige vleermuizen te beschermen.

Contact

Wilt u een vleermuis onderzoek in Arnhem laten uitvoeren door Veldbiologische Werken? Dat kan! Wij helpen u graag verder. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar: 06 83 95 66 06, te mailen naar: info@veldbiologischewerken.eu of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)