SNL kartering Utrecht

SNL kartering Utrecht

SNL kartering Utrecht Om ervoor te zorgen dat het landschap goed bewoonbaar blijft voor diversen dier- en plantensoorten, is het belangrijk om voor goed natuurbeheer te zorgen. Het overkoepelende natuurbeheer is in handen van de provincie, die subsidies verleent om ervoor te zorgen dat de natuurgebieden kunnen floreren. Deze subsidies verlenen zij door middel van het Subsidiestelsel Natuur en Landschap (SNL), met als doel het Nederlandse landschap en de natuur kwalitatief in stand te houden en te verbeteren. Om een subsidie te ontvangen, is het belangrijk om eens per jaar monitoring uit te voeren. Voor het laten uitvoeren van SNL kartering in Utrecht bent u bij Veldbiologische Werken aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring en expertisen kunnen wij ons verdiepen in de lokale situatie, de aard en omstandigheden van ieder uniek project en u vervolgens voorzien van passend advies op maat.

Hoe gaat kartering in zijn werk?

Tijdens de SNL kartering in Utrecht gaan wij aan de slag om diverse planten en andere vegetatie te monitoren. Dit type kartering geeft informatie over de kwaliteit van het terrein, de verspreiding van de aanwezige plantensoorten en de ontwikkelingen die in het gebied gaande zijn. Een SNL kartering zorgt er dus voor dat we meer informatie hebben over het natuurgebied en het functioneren hiervan. Aan de hand van deze informatie kunnen er vervolgens beheerplannen worden getoetst en eventueel verbeterd. Zo bent u er zeker van dat het natuurgebied van goede kwaliteit is en blijft, en dat het terrein een veilige haven blijft voor beschermde planten- en diersoorten.

De SNL kartering van uw natuurgebied in Utrecht laten uitvoeren door Veldbiologische Werken?

Wilt u de planten- en vegetatiesoorten in uw natuurgebied monitoren om de kwaliteit en diversiteit van uw landschap in stand te houden en te verbeteren? Laat dan de SNL kartering van uw natuurgebied in Utrecht uitvoeren door de ecologen van Veldbiologische Werken. Voor meer informatie of vragen over onze diensten en ons advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder! U kunt bellen naar 06 83 95 66 06, mailen naar info@veldbiologischewerken.eu of het contactformulier invullen op onze website. Wij werken graag mee met om uw natuurgebied goed in de gaten te houden!

Laatste nieuws

Muizenonderzoek

Marteronderzoek

GLK parkeerplaats

Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)