SALT kartering Zeeland

SALT kartering Zeeland

SALT kartering Zeeland Het Nederlandse landschap is iets om trots op te zijn. De unieke kenmerken van het landschap, als grensgebied tussen het land en de zee, zorgen ervoor dat er veel bijzondere plantensoorten – ook wel ‘kweldervegetatie’ genoemd – op ons grondgebied groeien. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! Daarom is het belangrijk dat we goed zicht blijven houden op de kwaliteit en toestand van het terrein. De methodiek hiervoor is een SALT kartering laten uitvoeren. Zo kunt u voldoende informatie over de vegetatie en het terrein inwinnen om betere beheerplannen op te stellen, waardoor de kwaliteit van onze natuur nog meer verbetert. Voor het laten uitvoeren van SALT kartering in Zeeland bent u bij Veldbiologische Werken aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring en expertisen kunnen wij ons verdiepen in de lokale situatie van ieder uniek project en u vervolgens voorzien van passend advies op maat.

Het karteringsproces

Als eerst worden er luchtfoto’s gemaakt van het te karteren gebied. Hiermee krijgen we zicht op het gehele gebied en de verspreiding van de verschillende plantensoorten en vegetaties. Vervolgens gaan we aan de slag op locatie en verrichten we veldwerk. De soortensamenstelling van de vegetatie wordt beschreven, waarna we deze toetsen aan SALT. Alle informatie die het karteringsproces naar boven brengt, wordt verwerkt in een gedetailleerde vegetatiekaart en een onderbouwende rapportage. Deze informatie kunt u vervolgens gebruiken om het huidige beheerplan te evalueren en eventueel te verbeteren. Zo kunnen we de kwaliteit van de vegetatie en het natuurgebied waarborgen.

De SALT kartering van uw natuurgebied in Zeeland laten uitvoeren door de ecologen van Veldbiologische Werken?

Het inwinnen van informatie over en het monitoren van de kwaliteit van de vegetatie in uw natuurgebied is belangrijk. Laat daarom de SALT kartering van uw natuurgebied in Zeeland uitvoeren door de ecologen van Veldbiologische Werken. Voor meer informatie of vragen over onze diensten en ons advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder! U kunt bellen naar 06 83 95 66 06, mailen naar info@veldbiologischewerken.eu of het contactformulier invullen op onze website. Wij werken graag mee met om uw natuurgebied goed in de gaten te houden!

Laatste nieuws

Muizenonderzoek

Marteronderzoek

GLK parkeerplaats

Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)