Reptielen onderzoek Zeeland

Reptielen onderzoek Zeeland

Reptielen onderzoek Zeeland In Nederland zijn alle reptielensoorten volgens de Wet natuurbescherming (Wnb) beschermd. Dit houdt in dat u de reptielensoorten in ons land geen schade mag toebrengen, op geen enkele wijze dan ook. Als u een planbestemming heeft waarop u bouw- of sloopwerkzaamheden uit wil gaan voeren, heeft de Wnb gevolgen voor uw plan. Als er namelijk aanwijzingen zijn dat er reptielen aanwezig zijn rondom de bestemmingslocatie, moet er eerst worden uitgesloten dat de reptielen uit te omgeving geen last zullen ondervinden van uw plan. Hiervoor laat u een reptielen onderzoek in Zeeland door een ecologisch expert uitvoeren. De ecologen van Veldbiologische Werken gaan graag voor u aan de slag met het uitvoeren van de eerste Quickscan en eventueel het daaropvolgende reptielen onderzoek.

Het onderzoeksproces van Veldbiologische Werken

Reptielen komen, in tegenstelling tot amfibieën, vooral op het land voor. Daarom kan het voorkomen dat er ook reptielen leven in de omgeving van uw planlocatie. Volgens de Wnb is het belangrijk dat u, voordat u aan de slag gaat met uw werkzaamheden, in ieder geval een Quickscan flora en fauna laat doen. In deze Quickscan brengen de experts van Veldbiologische Werken de flora en fauna in het gebied in kaart. Blijkt daaruit dat er een kans bestaat dat er reptielen voorkomen, dan gaan we in Zeeland van start met het reptielen onderzoek. Wanneer hieruit blijkt dat er inderdaad reptielen voorkomen in het gebied, moet u een ontheffing aanvragen of een ander plan van aanpak bedenken. De ecologen van Veldbiologische Werken gaan graag voor u aan de slag met het uitvoeren van het onderzoek en het maken van een rapportage met passend advies op maat.

Veldbiologische Werken voert uw reptielen onderzoek in Zeeland graag voor u uit

Wilt u een reptielen onderzoek in Zeeland laten uitvoeren door Veldbiologische Werken? Dat kan! Onze reptielenexperts helpen u graag verder. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 83 95 66 06, te mailen naar info@veldbiologischewerken.eu of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Muizenonderzoek

Marteronderzoek

GLK parkeerplaats

Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)