Quickscan Flora en Fauna Noord Brabant

Quickscan Flora en Fauna Noord Brabant

Quickscan Flora en Fauna Noord Brabant Sinds 1 januari 2017 bestaat de Wet natuurbescherming om de beschermde dier- en plantensoorten in ons land ook écht wettelijk te kunnen beschermen. Schade toebrengen aan deze dier- en plantensoorten is dus strafbaar. Om te voorkomen dat u (per ongeluk) een dier- of plantensoort schade toebrengt wanneer u aan de slag gaat met een bouw- of sloopproject, is het dus belangrijk om te weten of er beschermde flora en fauna in de buurt zijn. Laat daarom een Quickscan Flora en Fauna uitvoeren in Noord Brabant door de ecologen van Veldbiologische Werken. Vanuit jarenlange praktijkervaring en expertise verdiepen we ons in de lokale situatie, de aard en omstandigheden van ieder uniek project. Vervolgens geven wij een passend advies en de nodige informatie, zodat u zo snel mogelijk weer verder kan met uw project.

Wat houdt een Quickscan Flora en Fauna precies in?

Een Quickscan Flora en Fauna is een oriënterend onderzoek waarbij wordt bepaald of er rekening moet worden gehouden met de Wet natuurbescherming. In deze wet staat bijvoorbeeld dat u geen beschermde dier- en plantensoorten schade toe mag brengen tijdens uw bouw- of sloopproject. Zijn deze wel aanwezig, is het belangrijk om in kaart te brengen welke beschermde soorten dit zijn en in hoeverre de geplande activiteiten schade zullen aanbrengen aan de soorten. Vervolgens kunnen wij u helpen bij het aanvragen van de ontheffing voor het uitvoeren van de werkzaamheden of onderzoeken we alternatieven voor de ontheffing. Onze Quickscan Flora en Fauna in Noord Brabant kan u op deze wijze informeren over hoe u volgens de wet moet handelen.

Een Quickscan Flora en Fauna in Noord Brabant laten uitvoeren door de ecologen van Veldbiologische Werken?

Heeft u ecologisch advies nodig voor uw project en wilt u dit advies ontvangen van ecologen met jarenlange ervaring en expertise op zak? Dan voeren de experts van Veldbiologische Werken graag een Quickscan Flora en Fauna voor u in Noord Brabant uit. Voor meer informatie of vragen over onze diensten en ons advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder! U kunt bellen naar 06 83 95 66 06, mailen naar info@veldbiologischewerken.eu of het contactformulier invullen op onze website. Wij werken graag mee met om uw project zo ecologisch verantwoord mogelijk van start te laten gaan!

Laatste nieuws

Muizenonderzoek

Marteronderzoek

GLK parkeerplaats

Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)