Kleinschalig natuurbeheer Zeeland

Kleinschalig natuurbeheer Zeeland

Bent u op zoek naar een goede partner en ecoloog voor het uitvoeren van kleinschalig natuurbeheer in Zeeland of een ander natuurgebied? Voor het inwinnen van passend ecologisch advies en het laten uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden op maat bent u bij Knotters Natuurbeheer aan het juiste adres! Na jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen onze ecologen meewerken met ieder project, waarbij we bij ieder project met frisse ogen kijken naar wat nodig is. Uiteraard is de kern van onze werkzaamheden ervoor zorgen dat de inheemse dier- en plantensoorten een optimaal leefgebied krijgen.

Wat kan Knotters Natuurbeheer voor u betekenen?

Het belangrijkste doel van onze aanpak op het gebied van kleinschalig natuurbeheer in Zeeland is zorgen voor een gebalanceerde leefomgeving voor de beschermde flora en fauna in het natuurgebied. Zo kunnen wij hulp bieden bij het bestrijden van (invasieve) exoten en het herstel van het leefgebied voor de inheemse flora en fauna. Hierbij maken we alleen gebruik van elektrische apparatuur, om zo min mogelijk uitstoot en overlast te veroorzaken. Ook het onderhouden van kwetsbare natuur, zoals nabij bouw-, verbouw- en renovatielocaties, behoort tot onze werkzaamheden. Met kleine machines of handgereedschappen zorgen we ervoor dat het benodigde snoeiwerk, maaiwerk, zaagwerk of ruimwerk zelfs op de kleinste stukken natuur kan worden uitgevoerd.

Knotters Natuurbeheer staat klaar voor kleinschalig natuurbeheer in Zeeland

Door het uitbesteden van kleinschalig natuurbeheer voor uw natuurgebied in Zeeland bent u ervan verzekerd dat al het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd, zónder daarmee de beschermde flora en fauna lastig te vallen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden van Knotters Natuurbeheer of wilt u graag even kennismaken? Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een e-mail sturen naar info@knottersnatuurbeheer.nl of bellen naar 0683956606. Graag gaan wij met u in gesprek om een fijne en kleinschalige samenwerking te beginnen!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Laatste nieuws

  Muizenonderzoek

  Marteronderzoek

  GLK parkeerplaats

  Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale