Inrichting natuur Zeeland

Inrichting natuur Zeeland

Veel mensen denken dat een natuurgebied ‘statisch’ ingericht is – een plek die ooit op deze manier is ontstaan en daarna nooit meer drastisch is veranderd. Dit zou echter niet verder van de waarheid kunnen staan! Onderzoek naar de inrichting van de natuur in Zeeland kan er juist voor zorgen dat de diversiteit qua diersoorten en plantensoorten wordt versterkt en vergroot. Het bereiken van meer biodiversiteit kan een complexe opgave zijn, maar soms ook juist niet: het hangt allemaal af van de mogelijkheden die het natuurgebied biedt. Knotters Natuurbeheer stelt zich graag op als uw partner voor het onderzoek naar uw natuurinrichting en het geven onafhankelijk advies.

Hoe gaat herinrichting van natuur in zijn werk?

Voordat de inrichting van de natuur in Zeeland wordt aangepast, is het ontzettend belangrijk om eerst goed onderzoek te doen naar het natuurgebied. Zo kunnen we de huidige biodiversiteit in kaart brengen, en welke andere diersoorten en plantensoorten eventueel nog toegevoegd kunnen worden. Door het toevoegen van bepaalde soorten kan de natuur zich bijvoorbeeld beter ontwikkelen. Het belangrijkste doel is echter wel om ervoor te zorgen dat de inheemse soorten geen last zullen ondervinden van de nieuwe inrichting, mits er echt overlast wordt veroorzaakt. Deze balans brengen de expert-ecologen van Knotters Natuurbeheer graag voor u in kaart. Zo kunt u deze onderzoeksresultaten gebruiken voor het opstellen van een kwalitatief plan van aanpak voor de verandering van het gebied.

Knotters Natuurbeheer staat klaar voor de inrichting van natuur in Zeeland

Door het uitbesteden van kleinschalig beheer en inrichting van uw stukje natuur in Zeeland bent u ervan verzekerd dat al het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd, zónder daarmee de beschermde flora en fauna lastig te vallen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden van Knotters Natuurbeheer of wilt u graag even kennismaken? Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een e-mail sturen naar info@knottersnatuurbeheer.nl of bellen naar 0683956606. Graag gaan wij met u in gesprek om een fijne en kleinschalige samenwerking te beginnen!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Laatste nieuws

  Muizenonderzoek

  Marteronderzoek

  GLK parkeerplaats

  Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale