Huismusonderzoek Gelderland

Huismusonderzoek Gelderland

Huismusonderzoek GelderlandMet veel vogelsoorten gaat het niet goed. Een van die vogelsoorten is de welbekende huismus. Doordat daken en gevels van gebouwen steeds beter geïsoleerd worden, kunnen de huismussen tegenwoordig maar met moeite een goede broedplaats vinden. Daarom merkt de Wet natuurbescherming de huismus aan als een soort die beschermd moet worden. Dit heeft ook impact op uw bouwproject. Als er uit de Quickscan flora en fauna blijkt dat er sprake is van een nest op uw projectterrein – of zelfs de kans dat er een huismus gaat nestelen – moet u een huismusonderzoek in Gelderland laten uitvoeren. De experts van Veldbiologische Werken gaan graag voor u aan de slag met het uitvoeren van de Quickscan en eventueel het huismusonderzoek.

Hoe gaan onze ecologen te werk?

Voordat u aan de slag gaat met bouw- of sloopwerkzaamheden, is het belangrijk om uit te zoeken of u daarmee geen beschermde diersoorten kunt schaden. De Wet natuurbescherming merkt namelijk ook de huismus aan als bedreigde soort. Daarom moet u eerst een Quickscan voor flora en fauna laten uitvoeren. Met dit onderzoek gaan wij kijken welke dieren en vegetatie er in de buurt aanwezig is, en of er dan een kans is dat de huismus hun nest hier zou willen vestigen. Blijkt deze kans te bestaan, dan gaan we verder met het huismusonderzoek. We observeren of er ook echt huismussen in het gebied leven. Is dit zo, dan moet u een ontheffing aanvragen voordat u de werkzaamheden gaat uitvoeren. De ecologen van Veldbiologische Werken gaan graag voor u aan de slag met het huismusonderzoek in Gelderland en het maken van een rapportage met passend advies op maat.

Laat uw huismusonderzoek in Gelderland uitvoeren door de experts van Veldbiologische Werken

Wilt u een huismusonderzoek in Gelderland laten uitvoeren door Veldbiologische Werken? Dat kan! Onze huismusexperts helpen u graag verder. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 83 95 66 06, te mailen naar info@veldbiologischewerken.eu of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Muizenonderzoek

Marteronderzoek

GLK parkeerplaats

Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)