Gierzwaluwonderzoek Zeeland

Gierzwaluwonderzoek Zeeland

Gierzwaluwonderzoek Zeeland De gierzwaluw is een zwaluwsoort die eigenlijk zijn hele leven in de lucht vliegt, behalve in het broedseizoen. In de maanden april, mei, juni en juli zoeken ze een geschikte nestlocatie in bebouwing, zoals woningen en bouwplaatsen. Het is begrijpelijk dat u dit liever niet heeft, maar de gierzwaluw is een beschermde soort. Dit betekent dat er op geen enkele manier schade mag worden aangebracht aan de vogels, hun eieren en hun nest. Voordat er begonnen wordt aan een bouwproject, is het dus belangrijk om vast te stellen of er kans is dat gierzwaluwen aanwezig zullen zijn en. Voldoe dus aan de wetgeving en laat tijdig een gierzwaluwonderzoek in Zeeland uitvoeren door de experts van Veldbiologische Werken.

Het onderzoeksproces

Voordat we aan de slag gaan met het gierzwaluwonderzoek, onderzoeken we of er inderdaad een kans is dat de gierzwaluw zich kan nestelen op uw bouwproject. Deze quickscan voor flora en fauna gebeurt voordat u begint met de bouw van uw project. Hiermee kunnen we de dier- en plantensoorten in de omgeving in kaart brengen. Aan de hand van die informatie kunnen we voorspellen of gierzwaluwen dit een interessante plek zullen vinden voor het bouwen van hun nest. In dat geval gaan we een aanvullend gierzwaluwonderzoek in Zeeland uitvoeren. Hiermee kunnen we vaststellen of de gierzwaluwen daadwerkelijk gebruik maken van uw bouwproject. In dat geval moet er een ecologisch werkprotocol worden opgesteld, zodat uw bouwproject aan de Wet natuurbescherming blijft voldoen. Ook moet er een ontheffing aangevraagd worden. De ecologen van Veldbiologische Werken kunnen u bij iedere stap van het proces bijstaan met advies en informatie.

De ecologen van Veldbiologische Werken gaan graag voor u aan de slag met het gierzwaluwonderzoek in Zeeland

Wilt u een gierzwaluwonderzoek in Zeeland laten uitvoeren door Veldbiologische Werken? Dat kan! Onze gierzwaluwexperts helpen u graag verder. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 83 95 66 06, te mailen naar info@veldbiologischewerken.eu of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Muizenonderzoek

Marteronderzoek

GLK parkeerplaats

Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)