Ecoloog Hengelo

Ecoloog Hengelo

Ecoloog HengeloBent u op zoek naar een ecoloog in Hengelo? Dan helpt Veldbiologische Werken u graag verder! Wij beschikken over ervaren ecologen die over de juiste kennis beschikken. Wij zijn werkzaam voor diverse opdrachtgevers zoals de overheid, waterschappen, adviesbureaus, terrein beherende instanties, aannemers, projectontwikkelaars, recreatieve ondernemingen, PGO’s, verenigingen en particulieren. De expertises van Veldbiologische Werken zijn niet beperkt tot één landsgebied, maar strekken zich uit over maritiem, estuarium, duin, zeeklei, laagveen, rivier, hogere zandgronden, hoogveen en krijt. Zo zijn we gespecialiseerd in allerlei vakgebieden. Kortom, voor elke situatie beschikken wij over een ecoloog in Hengelo.

Wet natuurbescherming

Vanaf 1 januari 2017 is de nieuwe Wet Natuurbescherming van kracht. Deze houdt in dat alle dier- en plantsoorten die in het wild voorkomen beschermd worden. Alles wat schadelijk is voor beschermende soorten is verboden.

Als u bijvoorbeeld buiten gaat werken op plaatsen waar mogelijk beschermde planten of dieren aanwezig zijn. Dan kunt u te maken krijgen met de Wet Natuurbescherming. U mag dan geen schade toebrengen aan vogels en aan beschermende dieren of planten. In sommige situaties mag dit wel en kunt u een vrijstelling of ontheffing krijgen. Daarom is het verstandig om een ecoloog in Hengelo in te schakelen. Voordat een ontheffing kan worden gegeven moet eerst duidelijk zijn welke beschermde diersoorten er aanwezig kunnen zijn en hoe eventuele schade kan worden voorkomen. Onze deskundige hebben ruime ervaring om u te voorzien van de juiste informatie. Zij zullen een Quickscan uitvoeren om zo een verder plan te maken.

Contact

Een ervaren ecoloog van Veldbiologische Werken komt graag bij u in Hengelo uw situatie bekijken om zo een verder plan te maken. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar: 06 83 95 66 06, te mailen naar: info@veldbiologischewerken.eu of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)