Ecologische controle Apeldoorn

Ecologische controle Apeldoorn

Ecologische controle Apeldoorn Laat uw ecologische controle in Apeldoorn uitvoeren door de ecologen van Veldbiologische Werken. Het is van belang om eerst een veldonderzoek uit te voeren, om ervoor te zorgen dat u de wet niet overtreedt. Wij voeren graag de controle voor u uit met onze jarenlange praktijkervaring.

De controle

Voor het uitvoeren van ruimtelijke projecten is het eerst van belang te weten welke dieren en planten er in de ruimte leven. De nieuwe Wet Natuurbeschermingen verbiedt alles wat schadelijk is voor alle dier- en plantsoorten die in het wild voorkomen. Om ervoor te zorgen dat deze wet niet wordt overtreden, is er een ecologische controle nodig. Er wordt dan gekeken naar welke beschermde dier- en plantsoorten er aanwezig zijn en hoe de eventuele schade hieraan voorkomen kan worden. Om uw ruimtelijke project te starten, ook met aanwezigheid van beschermde flore en fauna, laat u een ecologische controle in Apeldoorn uitvoeren.

Tijdens de controle begeleiden wij de werkzaamheden, dit doen wij te allen tijde met veel zorg, zodat de Wet Natuurbescherming niet wordt overtreden. U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de onderzoeksresultaten en de voortgang van het advies. Uiteindelijk voorzien wij u van de juiste informatie en geven een praktisch advies op maat voor uw project. Voor Veldbiologische Werken stopt het niet na het geven van de informatie, wij handelen eventueel ook nog door, daar waar het nodig is. U ontvangt bij ons dus een uitgebreide ecologische controle in Apeldoorn .

Contact

Bent u benieuwd of er mogelijk beschermde planten of dieren aanwezig zijn in uw ruimte? Schakel dan een ecoloog van Veldbiologische werken in voor een ecologische controle in Apeldoorn . Neem contact met ons op voor meer informatie of uw vragen. U kunt bellen naar: 06 83 95 66 06, mailen naar: info@veldbiologischewerken.eu of het contactformulier invullen op onze website.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)