Ecologische begeleiding Groene Hart

Ecologische begeleiding Groene hart

Ecologische begeleiding Groene hart

Bent u op zoek naar ecologische begeleiding in Groene hart? Dan bent u bij Veldbiologische Werken aan het juiste adres! Wij geven graag begeleiding bij uw project, hierbij zijn wij persoonlijk aanwezig te velde en op de bouwplaats.

Begeleiding bij uw project!

Wij hebben ons gespecialiseerd in ecologisch onderzoek, inventarisaties, ecologische begeleiding en praktisch advies. Na jarenlange ervaring en de expertise van onze ecologen kunnen wij met ieder project meewerken. Wij werken vanuit praktijkervaring en verdiepen ons in de lokale situatie, de aard en omstandigheden van ieder project. Daarbij is elk project anders. Voor de ecologische begeleiding in Groene hart voor uw project geven wij een passend advies en de nodige informatie.

Onze werkzaamheden

Ons doel en onze aanpak van ecologische begeleiding in Groene hart is een ecologische voorinspectie en controle. Wet- en regelgeving is erg belangrijk, wij geven een duidelijke uitleg van wettelijke bepalingen. Hiermee schrijven wij de ecologische begeleiding voor. Vervolgens zetten wij dit om in een praktijkgericht ecologisch werkprotocol. Ook voorzien wij u van een aanpak en planning van de werkzaamheden m.b.t. ecologie. Dit alles doen wij in samenwerking met de directievoering. Met ecologische begeleiding in Groene hart is het ons doel om u te voorzien van een passend advies op gebied van mitigatie en tijdelijke voorzieningen, maar ook op gebied van het te kiezen materiaal bij uw project. Wij houden u regelmatig op de hoogte van de resultaten en de voortgang van het advies. Zo beperken we planschade en worden vertragingen voorkomen. Om er zeker van te zijn dat wij een passend advies geven, hebben wij regelmatig proactief overleg met de projectleider en hoofduitvoerder.

Contact

Voor meer informatie of vragen over ecologische begeleiding in Groene hart kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder! U kunt bellen naar: 06 83 95 66 06, mailen naar: info@veldbiologischewerken.eu of het contactformulier invullen op onze website. Wij werken mee met uw project!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)