Ecologisch onderzoek Veenendaal

Ecologisch onderzoek Veenendaal

Ecologisch onderzoek Veenendaal Op zoek naar iemand die uw ecologisch onderzoek in Veenendaal kan uitvoeren? Bij Veldbiologische Werken helpen wij u graag! Wij stellen in uw projectgebied vast welke beschermde dier- en plantsoorten er aanwezig zijn. Zo kunt u zonder de Wet Natuurbeschermingen te overtreden, beginnen aan uw project.

Jarenlange praktijkervaring

Voer een ecologisch onderzoek in Veenendaal uit, om er zeker van te zijn dat u beschermde flora en fauna niet beschadigd. Bij Veldbiologische Werken hebben wij door de jaren heen al veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Onze ecologen beschikken daarom over veel praktijkervaring en expertise. Zo kunnen wij zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in ecologisch onderzoek, inventarisaties, ecologische begeleiding en geven van praktische advies. Voor elk project hebben wij de oplossing, doordat wij ons verdiepen in de lokale situatie, de aard en omstandigheden van het project. Bij Veldbiologische Werken bent u verzekerd van een uitgebreid ecologisch onderzoek in Veenendaal .

Ons doel

Een ervaren ecoloog van Veldbiologische Werken komt graag bij uw projectgebied kijken, om de situatie te beoordelen en een plan te kunnen maken. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving, zodat tijdens de werkzaamheden de Wet Natuurbeschermingen niet wordt overtreden. Ons doel van een ecologisch onderzoek in Veenendaal is het geven van een volledig advies, waarin wij de nodige en juiste informatie verstrekken. Daarnaast handelen wij nog verder, daar waar nodig is. Tijdens het onderzoek hebben wij proactief overleg met u, om er zeker van te zijn dat het advies passend is voor u. Ook wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de resultaten.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het uitvoeren van een ecologisch onderzoek in Veenendaal ? Contact opnemen kan door te bellen naar: 06 83 95 66 06, te mailen naar: info@veldbiologischewerken.eu of het contactformulier in te vullen op onze website. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)