Ecologisch groenbeheer Noord Brabant

Ecologisch groenbeheer Noord Brabant

De vele bouwprojecten in ons land nemen langzaam maar zeker steeds meer stukken natuur in. Daarom moeten we extra zuinig zijn op de stukjes natuur die we nog hebben, hoe klein dan ook! Bent daarom u op zoek naar een goede ecoloog voor het uitvoeren van kleinschalig ecologisch groenbeheer in Noord Brabant of een ander natuurgebied? Onze ecologen staan voor u en de inheemse flora en fauna van uw natuurgebied klaar met passend advies en werkzaamheden op maat. Uiteraard is de kern van onze werkzaamheden ervoor zorgen dat de inheemse dier- en plantensoorten een optimaal leefgebied krijgen.

Wat kan Knotters Natuurbeheer voor u betekenen?

Bij ecologisch groenbeheer in Noord Brabant staat het in stand houden van de inheemse planten- en diersoorten op de hoogste plaats. Als u vermoedt last te hebben van (invasieve) exoten, dan kunnen deze exoten de balans binnen het natuurgebied flink overhoopgooien. Het gevolg hiervan kan zijn dat de inheemse flora en fauna verdrongen zullen worden uit het natuurgebied, waardoor de verstandhoudingen binnen het natuurgebied worden ontregeld. Ook het onderhouden van kwetsbare natuur, zoals in de buurt van bouwlocaties of dicht bij de bewoonde wereld, behoort tot onze werkzaamheden. Met kleine machines of handgereedschappen zorgen we ervoor dat het benodigde snoeiwerk, maaiwerk, zaagwerk of ruimwerk zelfs op de kleinste stukken natuur kan worden uitgevoerd. Bij het uitvoeren hiervan maken we alleen gebruik van elektrische apparatuur, om zo min mogelijk uitstoot en overlast te veroorzaken.

Knotters Natuurbeheer staat klaar voor ecologisch groenbeheer in Noord Brabant

Door het uitbesteden van ecologisch groenbeheer voor uw natuurgebied in Noord Brabant bent u ervan verzekerd dat al het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd, zónder daarmee de beschermde flora en fauna lastig te vallen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden van Knotters Natuurbeheer of wilt u graag even kennismaken? Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een e-mail sturen naar info@knottersnatuurbeheer.nl of bellen naar 0683956606. Graag gaan wij met u in gesprek om een fijne en kleinschalige samenwerking te beginnen!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Laatste nieuws

  Muizenonderzoek

  Marteronderzoek

  GLK parkeerplaats

  Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale