Ecologisch advies Utrecht

Ecologisch advies Utrecht

Ecologisch advies Utrecht Beschermde dier- en plantensoorten mogen niet worden bedreigd door uw project. Voor u van start gaat met uw project, is het belangrijk dat u ecologisch advies krijgt van een ecologisch specialist in Utrecht qua onderzoek, inventarisaties, begeleiding en praktisch advies. Hiervoor bent u bij Veldbiologische Werken aan het juiste adres. Vanuit jarenlange praktijkervaring en expertise verdiepen we ons in de lokale situatie, de aard en omstandigheden van ieder project. Daarbij is elk project anders. Vervolgens geven wij een passend advies en de nodige informatie, zodat u zo snel mogelijk weer verder kan met uw project.

Waarom ecologisch advies inwinnen?

In Nederland hebben we te maken met de Wet natuurbescherming. Hieronder vallen diverse wetten op het gebied van flora en fauna, bossen en andere natuurgebieden. Het doel van deze wet is om diersoorten en plantensoorten te beschermen. Schade toebrengen aan deze dier- en plantensoorten is dus strafbaar. Om te voorkomen dat u (per ongeluk) een dier- of plantensoort schade toebrengt wanneer u aan de slag gaat met een bouw- of sloopproject, is ecologisch advies inwinnen belangrijk. Hiermee checken wij of er mogelijk beschermde soorten aanwezig zijn en hoeveel schade uw bouwproject zou toebrengen aan deze soorten. Vervolgens gaan wij aan de slag met een passend advies op maat. Wij kunnen bijvoorbeeld op onderzoek naar alternatieven en opties die schadelijke effecten zouden voorkomen of een mitigatie- of compensatieplan opstellen.

Ecologisch advies ontvangen in Utrecht van de experts van Veldbiologische Werken?

Heeft u ecologisch advies nodig voor uw project in Utrecht en wilt u dit advies ontvangen van ecologen met jarenlange ervaring en expertise op zak? Dan bent u bij Veldbiologische Werken aan het juiste adres. Voor meer informatie of vragen over onze diensten en ons advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder! U kunt bellen naar 06 83 95 66 06, mailen naar info@veldbiologischewerken.eu of het contactformulier invullen op onze website. Wij werken graag mee met om uw project zo ecologisch verantwoord mogelijk van start te laten gaan!

Laatste nieuws

Muizenonderzoek

Marteronderzoek

GLK parkeerplaats

Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)