Advies bij inrichting natuur Zeeland

Advies bij inrichting natuur Zeeland

In een natuurgebied is het belangrijk dat de biodiversiteit optimaal in balans is. Omstandigheden kunnen hier echter roet in het eten gooien. Er is bijvoorbeeld te weinig eten voor de ene diersoort, terwijl een andere plantensoort het hele gebied overwoekert. In dit soort gevallen kan het een oplossing zijn om de biodiversiteit van het natuurgebied eens goed in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen er dan aanpassingen worden gedaan aan het gebied. Voor onafhankelijk advies bij de inrichting van natuur in Zeeland bent u bij Knotters Natuurbeheer aan het juiste adres. Het bereiken van meer biodiversiteit in een natuurgebied kan een complexe opgave zijn, maar soms ook niet: het hangt allemaal af van de mogelijkheden die het natuurgebied biedt. Knotters Natuurbeheer brengt de mogelijkheden graag voor u in kaart.

Waar wordt het advies op gebaseerd?

Het advies dat wij geven bij de inrichting van de natuur in Zeeland is gebaseerd op het huidige natuurgebied. Hiervoor gaan wij uitgebreid op onderzoek uit. Zo kunnen we de huidige biodiversiteit in kaart brengen, en welke andere diersoorten en plantensoorten eventueel nog toegevoegd kunnen worden. Door het toevoegen van bepaalde soorten kan de natuur zich bijvoorbeeld beter ontwikkelen. Het belangrijkste doel is immers om het natuurgebied te verbeteren, en niet andersom. Daarom kijken we of deze soorten de balans tussen de inheemse planten en dieren niet zullen verstoren. Wij verwerken onze bevindingen voor u in een kwalitatief adviesrapport, zodat u de onderzoeksresultaten kunt gebruiken voor het opstellen van een kwalitatief plan van aanpak.

Knotters Natuurbeheer geeft graag advies bij de inrichting van de natuur in Zeeland

Door het inwinnen van advies bij de inrichting van natuur Zeeland bent u ervan verzekerd dat al het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd, zónder daarmee de beschermde flora en fauna lastig te vallen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden van Knotters Natuurbeheer of wilt u graag even kennismaken? Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een e-mail sturen naar info@knottersnatuurbeheer.nl of bellen naar 0683956606. Graag gaan wij met u in gesprek om een fijne en kleinschalige samenwerking te beginnen!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Laatste nieuws

  Muizenonderzoek

  Marteronderzoek

  GLK parkeerplaats

  Het Heidedraaigatje – tapinoma subboreale